Altın Oran İle Çalısma Yapan Biri Var Mı ?

soru

GökhanDuman

28 Mayıs 2024 Salı

ALTIN ORAN İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPAN BİR DOKTORUMUZ VEYA PROF.. VARMI ? BENM YÜZ HATLARIMLA İLGİLİ BİR SORUM OLUCAKTI DOĞUŞTAN OLMIYAN SONRADAN OLUŞAN KÖTÜ ALISKANLIKLARIMDAN KAYNAKLANAN BİR DURUM SÖZ KONUSU.. SAĞ ÇENE KEMİĞİM SOL'A KIYASLA ZAYIF YÜZ KASLARIMDADA ERİME VAR SAĞ TARAFIMIN Kİ BUNLA KALMAYIP ARTIK GÖZM DE DE MARJİNAL BUR DURUM OLUŞMAYA BASLADI ,,, SAĞ VE SOL TARAFIMIN GÖRÜNTÜSÜ AYNI DEĞİL VE FARKEDİLİR BİR ORANSIZLIK VAR.. BU NORMAL Mİ ? HİÇ KİMSE SU ANA KADAR BU DURUMUMDAN BAHSETMEDİ ANNEM HARİÇ. BURUN KEMİĞİM DAHİ SAĞ TARAFIMA GÖRE ZAYIF ERİMİŞ GİBİ GÖRÜYORUM Kİ ÖYLEDE.. SOL TARAFIM İSE ETLİ VE DAHA DÜZ BİR YAPISI VAR. Bunun normal olmadıgını biliyorum. Ve BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN Profösör'Lerimzn yorumlarını çok merak ediyorum..

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba GökhanDuman,

Altın oran ile ilgili çalışmalar yapan birçok uzman bulunmaktadır, özellikle estetik cerrahi ve plastik cerrahi alanında bu konuya ilgi duyan doktorlar ve profesörler mevcuttur. Yüz hatlarındaki asimetri ve orantısızlık konularında danışabileceğiniz uzmanlar arasında estetik cerrahlar, plastik cerrahlar ve maksillofasiyal cerrahlar yer almaktadır.

Bahsettiğiniz durum doğuştan olmayıp sonradan gelişmişse, bu alanda uzman bir doktora danışmanız önemlidir. Estetik cerrahlar ve plastik cerrahlar, yüz asimetrilerini düzeltmek için çeşitli tedavi yöntemleri sunabilirler. Ayrıca, maksillofasiyal cerrahlar da çene kemiği ve yüz kaslarındaki sorunları değerlendirebilir ve gerekli tedavi planlarını oluşturabilirler.

Size en yakın tıp fakültesi hastanesinin estetik ve plastik cerrahi veya ağız, diş ve çene cerrahisi bölümlerine başvurarak detaylı bilgi alabilir ve uzmanların görüşlerine başvurabilirsiniz.

Sağlıklı günler dilerim.

Çok Okunanlar

Altın Oran Tarihi

Altın Oran Tarihi

Altın Oran Vücut

Altın Oran Vücut

Altın Oran Mimarlık

Altın Oran Mimarlık

Editörün Seçtiği

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Mona Lisa Altın Oran

Mona Lisa Altın Oran

Altın Oran Yüz

Altın Oran Yüz

Altın Oran Kullanımı ve Tarihçesi

Altın Oran Kullanımı ve Tarihçesi

Altın Oran Fibonacci

Altın Oran Fibonacci

Altın Oran Formülü Nedir ve Nasıl Yazılır?

Altın Oran Formülü Nedir ve Nasıl Yazılır?